Besluit ambtshalve opneming gegevens (uitschrijven) in Basisregistratie personen

 

Uit onderzoek van de gemeente Venray op grond van artikel 2.22 Wet basisregistratie personen is gebleken dat onderstaande perso(o)n(en) niet meer woont/wonen op het adres waar hij/zij volgens de Wet basisregistratie personen staat/staan ingeschreven. Op het reeds eerder bekendgemaakte voornemen is door onderstaande perso(o)n(en) niet gereageerd en ook op andere wijze heeft het uitgevoerde adresonderzoek geen resultaat opgeleverd. Daarom wordt nu een definitief besluit genomen.

 

Het college van burgemeester en wethouders heeft het besluit genomen de bijhouding van de persoonslijst(en) van onderstaande perso(o)n(en) op te schorten op grond van artikel 2.22 Wet basisregistratie personen in samenhang met artikel 1.4, 2.39 en 2.43 Wet basisregistratie personen. Dit betekent dat zij daardoor niet meer als ingezetenen van de gemeente Venray staan ingeschreven.

 

Geslachtsnaam

Voorletters

Geboortedatum

Datum besluit

Khalaf

J.

13-09-1997

26-07-2022

Hoffmann

A.

19-03-1983

28-07-2022

Leon Carrillo

A.A.

19-11-1987

28-07-2022

Pereira da Fonseca

M.J.

14-05-1981

28-07-2022

 

Bent u belanghebbende en het niet eens met dit besluit, dan kunt u hiertegen bezwaar maken.

Dit kan via www.venray.nl/bezwaarschrift-indienen. Daarvoor heeft u uw elektronische handtekening (DigiD) nodig. Ook kunt u schriftelijk bezwaar indienen. Dit bezwaarschrift stuurt u naar het college van burgemeester en wethouders van Venray, Postbus 500, 5800 AM Venray.

In het bezwaarschrift schrijft u tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom u het niet eens bent met ons besluit. Denkt u eraan dat u het bezwaarschrift ondertekent en dat u uw naam en adres vermeldt. U heeft zes weken om het bezwaarschrift in te dienen. De uiterste datum is zes weken na de datum waarop dit besluit is bekend gemaakt.

 

Als u bezwaar maakt, treedt het besluit toch in werking. Alleen als er spoedeisende belangen zijn die dat nodig maken, kunt u bij de rechter om een tijdelijke maatregel vragen. Dat heet een voorlopige voorziening. Alle informatie hierover kunt u krijgen via de griffie van de rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

 

namens het college van Burgemeester en Wethouders van Venray

De teammanager Burgerzaken,

C. Peters

Naar boven