Aanvraag bijschrijving lokaliteit op de reeds verleende exploitatievergunning en drank- en horecavergunning, Golstraat 6 te Deventer (177498-2022)

De burgemeester van Deventer heeft van TriniBra Sushi Bar een aanvraag ontvangen voor het bijschrijven van een lokaliteit op de reeds verleende exploitatievergunning en drank- en horecavergunning, plaatsvindend op het adres Golstraat 6 te Deventer.

De aanvraag ligt van 3 augustus 2022 t/m 17 augustus 2022 ter inzage. Inzage is mogelijk tijdens kantooruren bij Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1. U kunt hiervoor een afspraak maken met een medewerker van Publiekscontacten. Raadpleeg hiervoor www.deventer.nl/contact.

Eén ieder kan gedurende deze termijn schriftelijk of mondeling een zienswijze op de aanvraag geven. Uw schriftelijke zienswijze onder vermelding van het zaaknummer kunt u sturen naar de burgemeester van Deventer, t.a.v. afdeling Ondernemen en Vergunningen, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ondernemen en Vergunningen op telefoonnummer 140570.

Naar boven