Tervisielegging ontwerp-omgevingsvergunning perceel toekomstig adres Lappenpad 49 en 49a (NL.IMRO.0153.20223303-0002)

Burgemeester en wethouders van Enschede delen mede dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de ontwikkeling van een woning op het perceel met het toekomstige adres Lappenpad 49 en 49a. Kenmerk vergunning: V-2022-3303.

Inzien ontwerp-omgevingsvergunning

De ontwerp-omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 4 augustus 2022 zes weken voor een ieder ter inzage.

Wilt u de ontwerp-omgevingsvergunning inzien? Dan verzoeken wij u een e-mail met ‘Ontwerp-omgevingsvergunning Perceel toekomstig adres Lappenpad 49 en 49a’ te sturen naar vergunning@enschede.nl. U ontvangt dan van ons een pdf versie van de gevraagde ontwerp-omgevingsvergunning.

Ontwerpbesluit digitaal inzien

Daarnaast kunt u het ontwerpbesluit en de ruimtelijke onderbouwing met de daarbij behorende stukken digitaal inzien via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0153.20223303-0002

De bronbestanden kunnen worden gedownload via de webpagina http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0153/NL.IMRO.0153.20223303-0002/

Dit kan op de volgende manieren: door te klikken op de link of deze link te kopiëren in uw browser. Ook kunt u op de website www.ruimtelijkeplannen.nl zoeken op naam.

Heeft u vragen of wilt u een nadere toelichting?

Wilt u vragen stellen over de ontwerp-omgevingsvergunning of een nadere toelichting ontvangen? Dan kunt u een e-mail sturen aan vergunning@enschede.nl. Wij verzoeken u in de e-mail aan te geven dat u een afspraak wilt maken en de naam van het besluit, uw naam en telefoonnummer te vermelden. Het stellen van vragen via de e-mail wordt niet gezien als het indienen van een zienswijze.

Reageren

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk, digitaal of mondeling een zienswijze omtrent deze ontwerp-omgevingsvergunning naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

  • Digitale zienswijzen: kunnen worden ingediend via www.enschede.nl/zienswijze Om digitaal een zienswijze te kunnen indienen dient u te beschikken over DigiD of E-herkenning.

  • Schriftelijke zienswijzen: kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders, Postbus 20, 7500 AA Enschede. In de brief moeten de volgende zaken vermeld worden: ‘zienswijze ontwerp-omgevingsvergunning Perceel toekomstig adres Lappenpad 49 en 49a’, uw naam en adres en uw handtekening.

  • Mondelinge zienswijze: Gezien de versoepelingen van de covid-19 maatregelen wordt het weer mogelijk om mondelinge zienswijze in te dienen. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt door een e-mail te sturen aan vergunning@enschede.nl.

Wij wijzen er op dat niet-belanghebbenden slechts beroep tegen de Wabo-activiteiten uit de uiteindelijke omgevingsvergunning kunnen instellen als zij een zienswijze hebben ingediend tegen de betreffende Wabo-activiteiten uit de ontwerp-omgevingsvergunning.

Naar boven