Ontwerp bestemmingsplan Markweg 5-13 Strijbeek

Burgemeester en wethouders van de gemeenteAlphen-Chaam hebben in haar vergadering besloten het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Markweg 5-13’ in Strijbeek voor eenieder ter inzage te leggen. Met het ontwerp bestemmingsplan wordt de bestemming van Markweg 13 gewijzigd van ‘Agrarisch-Agrarisch bedrijf’ gewijzigd naar ‘Bedrijf’. De woonbestemming van Markweg 5 wordt de bedrijfswoning van het resterende agrarische bedrijf. Daarnaast wordt het bouwvlak van het agrarische bedrijf met ca. 15% vergroot. Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende documenten, met als IMRO-nummerNL.IMRO.1723.BPMarkweg5en13-ON01 is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp bestemmingsplan Markweg 5-13 Alphen ligt met ingang van 2 augustus 2022 tot en met 12 september 2022, voor 6 weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan: de gemeenteraad van de Gemeente Alphen-Chaam, Postbus 3, 5130 AA Alphen NB.

Indien u het bestemmingsplan fysiek wilt inzien dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl , door te bellen naar ons algemene nummer 14 013 of per e-mail naar info@alphen-chaam.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.alphen-chaam.nl . Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, Marijke van Gils, bereikbaar via telefoonnummer 088 - 3821 791.

 

Naar boven