Ontwerpbesluit Alcoholvergunning, Jeroen Boschstraat 1, Sprang-Capelle-2022-034385

De burgemeester van Waalwijk is voornemens een alcoholvergunning te verlenen voor de inrichting Buurtcentrum Sprang-Driessen op de locatie gelegen aan de Jeroen Boschstraat 1, 5161 VA in Sprang-Capelle. Het betreft hier een vergunning aan een paracommerciële rechtspersoon. Ter regulering van paracommercie worden aan de vergunning voorwaarden verbonden (geen alcoholverstrekking tijdens bijeenkomsten van persoonlijke aard alsmede beperking van tijden wanneer de vergunning geldt).

 

De aanvraag is geregistreerd onder 2022-034385.

 

Besluit is verzonden op 15 juil 2022

Procedures 1 en 2 zijn van toepassing.

Op grond van artikel 6 van de Alcoholwet is de in de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht geregelde procedure van toepassing. Dit wil zeggen dat de aanvraag en het ontwerpbesluit alcoholvergunning met ingang van 21 Juli 2022 zes weken ter inzage liggen tijdens openingstijden bij de frontoffice op het stadhuis in Waalwijk. Belanghebbenden kunnen gedurende de periode van terinzagelegging zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbesluit, bij voorkeur schriftelijk, kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de burgemeester van Waalwijk, postbus 10150, 5140 GB in Waalwijk. Voor mondelinge zienswijzen kunt u tijdig voor afloop van de termijn een afspraak maken met de heer F. N.J. Moonen of mevrouw S.M.P. Gagliardi van het team Vergunningverlening & Belastingen, via telefoonnummer 0416-683456. Na afloop van de termijn zal onder afweging van eventueel kenbaar gemaakte zienswijzen een besluit genomen worden waartegen beroep openstaat. Ik wijs u erop dat in principe alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als de indiener ook een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit.

Inzage

Stukken kunt u inzien tijdens openingstijden. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de front-office Bouwen, wonen en leefomgeving van het team Vergunningen en Belastingen, tel. 0416-683456.

 

 

 

Naar boven