Gemeente Baarn – Ontheffing geluidhinder – Provincie Utrecht

 

Artikel 3:4 van de Verordening Fysieke Leefomgeving Baarn (VFLoB)

Wij maken bekend dat wij ontheffing hebben verleend op grond van artikel 3:4 van de Verordening Fysieke Leefomgeving Baarn aan Provincie Utrecht voor werkzaamheden aan de Eembrug in de provinciale weg N414 te Baarn.

De ontheffing geldt van 14 september 2022 tot en met 19 oktober 2022.

De ontheffing is verleend op 26 juli 2022.

 

Bezwaarclausule

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u in bezwaar gaan. U kunt dit digitaal doen via de website (https://www.baarn.nl) onder Bestuur en organisatie/Bezwaar en beroep. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

 

U kunt ook een brief sturen aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1003, 3740 BA Baarn. Dit kan tot zes weken plus één dag na de datum van deze brief. In spoedeisende zaken kunnen belanghebbenden, zodra het bezwaarschrift is ingediend, de Voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening te treffen. U kunt uw verzoekschrift indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

 

Houdt u er rekening mee dat hieraan kosten verbonden zijn (informatie bij de griffier van de Rechtbank).U kunt uw verzoekschrift ook digitaal bij genoemde rechtbank indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven