Besluit omgevingsvergunning: bouwen: Dinxperloseweg 24 Silvolde: plaatsen kleine windmolen

Op 25 juli 2022 heeft het college van Burgemeester en wethouders een besluit genomen op de aanvraag voor een Omgevingsvergunning voor het plaatsen van een kleine windmolen aan de Dinxperloseweg 24 in Silvolde. Dit besluit is verzonden 27-07-2022.

informatie

De stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis in Gendringen en kunt u uitsluitend op afspraak inzien. U kunt hiervoor een afspraak maken via het algemene telefoonnummer van de gemeente: (0315) 292 292.

Bezwaar

Binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit kunnen belanghebbenden een bezwaarschrift indienen. Dit bezwaarschrift richt u aan het college van B&W, postbus 42, 7080 AA Gendringen.

In het bezwaarschrift moet in ieder geval staan:

naam en adres,

de dagtekening,

tegen welk besluit u bezwaar maakt,

de motivering van uw bezwaar en

uw handtekening.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een bezwaar- of beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als u er belang bij heeft dat het besluit niet in werking treedt, kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Een voorlopige voorziening voor dit besluit kunt indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, postbus 9030, 6800 EM Arnhem

Mediation

Bij alle procedures geldt dat, indien u een probleem heeft met de gemeente of u bezwaar maakt tegen een besluit, mediation uitkomst kan bieden. In dat geval wordt, onder begeleiding van een mediator, nagegaan of tot een oplossing kan worden gekomen. Vooraf zal worden bekeken of mediation in uw geval geschikt is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (0315) 292 292.

Naar boven