Vastgesteld wijzigingsplan Westfriesedijk 18, Aartswoud

 

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken bekend, dat zij het wijzigingsplan Westfriesedijk 18 te Aardswoud heeft vastgesteld.

 

Plangebied en inhoud

Het plan, aan de Westfriesedijk 18 te Aartswoud, voorziet in het wijzigen van de bestemming ‘Bedrijf’, met een nadere aanduiding ‘dierenpension’ naar de bestemming ‘wonen’. Tevens houdt de wijziging in dat de bestaande bedrijfswoning op het perceel wordt gewijzigd naar een burgerwoning.

 

Ter inzage ligging

Het schriftelijke wijzigingsplan en vaststellingsbesluit liggen met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van donderdag 28 juli 2022 tot en met woensdag 7 september 2022 tijdens openingstijden inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer. Het wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en heeft als planidentificatienummer NL.IMRO.0432.Westriesedijk18-VA01.

 

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding niet. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Beroep

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan met ingang van bovengenoemde termijn gedurende zes weken schriftelijk beroep worden ingesteld. Een beroepschrift kunt u sturen naar: de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde plan niet. Wanneer sprake is van een spoedeisend belang kan degene die een beroepschrift heeft ingediend tevens een schriftelijk verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op bovenstaand adres.

 

Naar boven