Naamgeving Burgemeester Berkhouthof

 

 

Het college van burgemeester en wethouders hebben op 21 december 2021 (kenmerk 1020315) besloten over te gaan tot het benoemen van de locatie alwaar vier nieuwe woningen worden gerealiseerd in het verlengde van de Burgemeester Pankenstraat te Mierlo tot “Burgemeester Berkhouthof”, een en ander conform de bij dit besluit behorende tekening.

 

Belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit, kunnen, op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), binnen zes weken na deze bekendmaking, een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA te Geldrop.

 

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Hiertoe kunnen belanghebbenden op grond van het bepaalde in artikel 8:81 Awb een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant (postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch). Volledigheidshalve wordt er op gewezen dat daarvoor vereist is dat een bezwaarschrift tegen het besluit is ingediend, dat er een spoedeisend belang dient te zijn bij het treffen van die voorziening en daarmee kosten zijn gemoeid.

Naar boven