Toestemming voor de nieuwbouw van een sporthal aan de Claudius Civilislaan te Vlaardingen

Burgemeester en Wethouders van Vlaardingen maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 2.4 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend op 20 juli 2022 een omgevingsvergunning te hebben verleend voor de nieuwbouw van een sporthal aan de Claudius Civilislaan. Deze omgevingsvergunning heeft betrekking op de activiteit bouwen en handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening, één en ander als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 onder a en c van de Wabo en is verleend met toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3. van de Wabo.

Het uiterlijk en de indeling van de sporthal zijn gewijzigd ten opzichte van het plan zoals dat als ontwerp ter inzage heeft gelegen. Daarnaast is de tekst in de ruimtelijke onderbouwing gewijzigd.

De ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken heeft vanaf 4 juni 2021 gedurende zes weken ter inzage gelegen. In deze termijn is één zienswijze kenbaar gemaakt. Deze heeft geleid tot aanpassing van de ruimtelijke onderbouwing.

Ter inzage

De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken zijn vanaf donderdag 28 juli 2022 te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met planid.NL.IMRO.0622.0210pbClau2009-0030.

Indien u de stukken fysiek wilt inzien, verzoeken wij u dit binnen de termijn van de terinzagelegging aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen per e-mail naar ro@vlaardingen.nl. Wij zullen hierop in contact met u treden om met u op zoek te gaan naar een pragmatisch oplossing waarbij u alsnog de mogelijkheid wordt geboden om het plan in te zien.

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na bekendmaking, dus van 28 juli 2022 tot en met 7 september 2022 beroep aantekenen.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen,

Vlaardingen, 27 juli 2022

Naar boven