Besluit omgevingsvergunning voor permanente bewoning van Nieuwe Schulpweg 20 en 20a

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen maken bekend dat de omgevingsvergunning voor permanente bewoning van Nieuwe Schulpweg 20 en 20a (WABO2002323) is verleend bij besluit van 14 januari 2022.

Het besluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken liggen vanaf 31 januari 2022 ter inzage in het gemeentehuis van Bergen. Tevens is het plan te raadplegen op www.bergen-nh.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-ID: NL.IMRO.0373.OVnwschulpweg20-C001.

Beroep

Binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, kan een beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 1621, 2003 BR Haarlem). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Van deze mogelijkheid kunnen gebruik maken:

• belanghebbenden;

• niet-belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

• niet-belanghebbenden van wie redelijkerwijs niet verwacht kon worden dat zij een zienswijze hebben ingediend.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 1621, 2003 BR Haarlem); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Bergen (NH), tel. 072 – 888 0000 of via e-mail: info@bergen-nh.nl.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (NH), 28 januari 2022

Naar boven