Kennisgeving voornemen tot verkoop van opstal en ondergrond gelegen Mauritiussingel 15 te Schin op Geul.

 

Gemeente Valkenburg aan de Geul

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenburg aan de Geul (hierna te noemen: de gemeente) maakt bekend dat de gemeente voornemens is verdere uitvoering te geven aan het besluit van de gemeenteraad d.d. 9 december 2019 en hiertoe een aanvullende overeenkomst heeft gesloten tot verkoop en levering van de reeds verhuurde opstal, inclusief ondergrond, gelegen bij Mauritiussingel 15 te Schin op Geul aan Fysiotherapie Heuvelland V.O.F. (hierna te noemen: Broeders).

 

Het betreft daarbij de volgende percelen, inclusief opstal, kadastraal bekend als gemeente:

- Schin op Geul C 1701 (ged.) ter grootte van circa 1408 m²;

- Schin op Geul C 1970 (ged.) ter grootte van circa 121 m²;

- Schin op Geul C 2213 (ged.) ter grootte van circa 283 m²;

 

De gemeente is op basis van vergaande contractuele verplichtingen, gehouden om voornoemde onroerende zaken te verkopen aan Broeders. Partijen hebben namelijk, conform besluit van de gemeenteraad van 9 december 2019, op 13 maart 2020 een huurkoopovereenkomst gesloten, waarbij de gemeente een koopoptie heeft verleend aan Broeders en welke Broeders van de gemeente heeft aanvaard, het recht op het gehuurde van de gemeente te kopen.

De meest geschikte gegadigde voor dit perceel is dan ook Broeders.

 

Indien u van mening bent dat u ook in aanmerking moet komen voor de aankoop van de betreffende onroerende zaken, omdat u interesse heeft in de aankoop van de onroerende zaken en reden heeft waardoor de gemeente niet een-op-een kan of mag verkopen aan Broeders, dan kunt u dit schriftelijk en gemotiveerd uiterlijk 10 augustus 2022 om 12.00 uur aan de gemeente kenbaar maken. In dat geval onderzoekt de gemeente of de verkoop alsnog op basis van een openbare verkoopprocedure dient plaats te vinden.

 

Het kenbaar maken van interesse doet u door een e-mail te sturen naar info@valkenburg.nl onder vermelding van "Interesse inzake overdracht gronden Mauritiussingel 15 te Schin op Geul”.

Naar boven