Ontwerp omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure - Molenkampweg (sectie P 1306) te Venlo

Ontwerp omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure

Het college van burgemeester en wethouders van Venlo maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn om voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen:

 

Molenkampweg (sectie P 1306) te Venlo

Voor het oprichten van een woning en het aanleggen van een inrit/uitweg

Kenmerk 2021-2240

 

Inzage

De aanvraag, de ontwerp omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 juli 2022 tot en met 5 september 2022 gedurende zes weken op werkdagen in het Stadskantoor, Hanzeplaats 1 te Venlo, voor eenieder op afspraak ter inzage. Voor het opvragen van de stukken behorende bij deze bekendmaking gaat u naar https://formulier.venlo.nl/inzien-bekendmakingen/formulier. U krijgt de stukken dan per mail toegestuurd.

Indien gewenst kan het besluit en de bijbehorende bescheiden ook op afspraak worden ingezien op het stadskantoor. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum, telefoonnummer 14 077.

Aan het inzien van deze stukken zijn geen kosten verbonden.

De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.venlo.nl/plannen-ter-inzage. Dit geldt niet voor (bouw)-tekeningen. Deze zijn alleen analoog in te zien.

 

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen de ontwerp omgevingsvergunning. Deze zienswijze(n) moet uw naam, adres en registratienummer bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 3434, 5902 RK Venlo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met team Bouwen en Milieu, bereikbaar op telefoonnummer 14077. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

Naar boven