Ontwerp bestemmingsplan ‘Vossenberg/Bloemenwijk Schijndel’

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Vossenberg/Bloemenwijk Schijndel’ gedurende zes weken van donderdag 28 juli 2022 tot donderdag 8 september 2022 voor een ieder gedurende openingstijden ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel.

Tevens is het ontwerp van het bestemmingsplannen elektronisch raadpleegbaar op:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.SCH001BP0022021P-ON01

De school Vossenberg aan de Papaverstraat in Schijndel is gesloopt, initiatiefnemer (Woonmeij) heeft een plan ontwikkeld om op deze locatie een nieuw wijkgebouw (multifunctioneel centrum) te ontwikkelen in combinatie met sociale woningbouw. In totaal gaat het om 47 woningen die ondergebracht worden in een appartementengebouw, in grondgebonden- en hoeksteensenioren-woningen en in een multifunctionele accommodatie (MFA).

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met Matthijs Suijkerbuijk van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

De vaststelling van het bestemmingsplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad

Veghel 27 juli 2022

Naar boven