Verleende omgevingsvergunning voor renovatie strandhoofd (steiger) het Noorden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maken overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat het volgende besluitter inzage ligt.

(1795) Stengweg, De Cocksdorp. Zaaknummer 3026302. Renovatie van het strandhoofd (steiger het Noorden). De steiger wordt beter toegankelijk gemaakt, ook voor rolstoelgebruikers, en er komt een uitkijkpunt. De ontwerp omgevingsvergunning heeft samen met de noodzakelijke ontwerpverklaringen van geen bedenkingen van de gemeenteraad en Omgevingsdienst Noord-Holland Noord namens het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland ter inzage gelegen van 10 mei 2022 tot en met 20 juni 2022. Tegen de ontwerpbesluiten zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzage: De verleende omgevingsvergunning met de bijlagen voor dit project ligt vanaf 26 juli 2022 tot en met 5 september 2022 ter inzage. De stukken zijn te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, de website van de gemeente www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en in te zien bij de publieksbalie van de gemeente.

Beroep

Tegen de verleende omgevingsvergunning kan gedurende een termijn van 6 weken beroep worden ingesteld, met ingang van de dag nadat het besluit ter inzage is gelegd (26 juli - 5 september 2022), door:

  • 1.

    degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • 2.

    de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit;

  • 3.

    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Als er een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet eerder in werking dan op dat verzoek is beslist.

Een beroepschrift kan in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank Noord-Holland. Een verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, sector bestuursrecht. Het adres is Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

 

Naar boven