Voorbereidingsbesluit Bosland, Bergschenhoek, Lansingerland

De gemeenteraad van Lansingerland heeft op 16 juni 2022 een besluit genomen ter voorbereiding van een gebiedsvisie en omgevingsplan voor het bedrijventerrein gevestigd aan de Bosland te Bergschenhoek ten aanzien van de gronden zoals aangegeven op de bij het besluit behorende verbeelding.

Op grond van artikel 3.7, vierde lid van de Wet ruimtelijke ordening is bepaald dat voor de gronden zoals aangegeven op de bij het besluit behorende verbeelding die op grond van het geldende bestemmingsplan ‘Oosteindsepolder en Warmoeziersweg’ zijn bestemd met de enkelbestemming ‘Bedrijf’ het verboden is ten tijde van de werkingsduur van het voorbereidingsbesluit aanwezige bouwwerken en het bestaande gebruik te wijzigen.

Het voorbereidingsbesluit treeft in werking op de dag van publicatie, te weten op 27 juli 2022.

Meer informatie?

De stukken zijn raadpleegbaar via www. Ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.1621.BP0134V01-VAST). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Gebiedsopgaven, bereikbaar op telefoonnummer 14 010.

Op basis van artikel 3.7, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening in verbinding met artikel 8:5, eerste lid van de Algemene Wet Bestuursrecht kan tegen dit besluit geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

 

Gemeenteblad, 27 juli 2022

Naar boven