Ontwerpwijzigingsplan Oude Sint-Annalandseweg 1, Sint-Maartensdijk

Burgemeester en wethouders van gemeente Tholen geven kennis van de terinzagelegging van het ontwerpwijzigingsplan:

Wijzigingsplan: Oude Sint-Annalandseweg 1, Sint-Maartensdijk (De Grote Muiterij)

Plangebied: Het plangebied ligt aan de Oude Sint-Annalandseweg 1, Sint-Maartensdijk.

Aanleiding: 

De initiatiefnemer van het plan wil de bestemming van het perceel wijzigen van agrarisch naar wonen. Dit sluit ook beter aan bij het huidige gebruik van het perceel. Daarnaast wordt het maximaal aantal wooneenheden verhoogd van één naar twee woningen. Deze worden beide in de bestaande bebouwing gerealiseerd. Mede door deze bestemmingswijziging en het vergroten van het aantal wooneenheden wordt het behoud van dit rijksmonument veilig gesteld.

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan ligt van 22 juli 2022 tot en met 2 september 2022, dus gedurende zes weken, ter inzage in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen.

U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0716.DeGroteMuiterijSMD-OW01

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen.

Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Postbus 51 te 4690 AB Tholen, gestuurd worden. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging ook per e-mail worden aangeboden via het e-mailadres gemeente@tholen.nl ter attentie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Vergunningen en Handhaving.

Naar boven