Gemeente Tynaarlo – Ontwerpbestemmingsplan Parc de Boemert II ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Parc de Bloemert II’ ter inzage wordt gelegd.

Inhoud

Op Parc De Bloemert worden negen recreatiewoningen gebouwd. Het plan is een logische invulling van de ‘landtong’ op het recreatiepark. Met de realisatie van deze recreatiewoningen is in de opzet van het park al sinds 2003 rekening gehouden. Doordat de markt lange tijd slecht is geweest, zijn ze echter nooit tot uitvoering gekomen. In de tussentijd is een nieuw bestemmingsplan vastgesteld voor het recreatiepark met een nieuwe bestemmingsmethodiek. Hierin zijn de geplande recreatiewoningen per abuis niet meegenomen. Het bestemmingsplan Parc de Bloemert II repareert deze omissie.

Inzien van de stukken

Het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen ligt met ingang van woensdag 27 juli 2022 tijdens onze openingstijden gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Buiten de openingstijden is inzage van het ontwerpbestemmingsplan na telefonische afspraak mogelijk.

Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan en de bijlagen bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl Voor het raadplegen van dit plan op de landelijke website kunt u gebruik maken van de imrocode (planID) NL.IMRO.1730.BPDeBloemertIIML-0301

Wilt u reageren?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Een zienswijze dient minimaal voorzien te zijn van uw naam, adres en een motivatie waarom u het niet eens bent met het ontwerp bestemmingsplan. Een schriftelijke reactie kan gestuurd worden naar de gemeenteraad. Dat kan per post naar Postbus 5, 9480 AA Vries of per e-mail naar info@tynaarlo.nl. Ook bestaat de mogelijkheid om mondeling te reageren. Wij maken hiervoor graag een afspraak met u.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via telefoonnummer 0592-266 662.

 

Naar boven