Ontwerp bestemmingsplanwijziging “Buitengebied herziening 2022, Hoorzik 32” (BP1252) met ontwerpbesluit hogere grenswaarde

Het college van burgemeester en wethouders van Maasdriel is van plan om één nieuwe vrijstaande woning mogelijk te maken naast Hoorzik 32 te Kerkdriel. Ook wordt de bestaande woning gesloopt en wordt in plaats hiervan een nieuwe woning herbouwd. Om dit initiatief mogelijk te maken is hiervoor een ontwerp bestemmingsplan opgesteld.

Het perceel waar in het ontwerpplan de twee vrijstaande woningen zijn voorzien is kadastraal bekend als gemeente Maasdriel, sectie N, nummers 3817 en 3818.

Uit akoestisch onderzoek blijkt dat bij de nieuwe woning de wettelijke voorkeursgrenswaarde van 48 dB op de gevel overschreden zal worden door wegverkeerslawaai. Burgemeester en wethouders zijn (binnen de grenzen van de gemeente) bevoegd om een hogere waarde dan de voorkeursgrenswaarde vast te stellen. Het ontwerpbesluit hogere grenswaarde voor deze nieuwe woning gaat tegelijkertijd met het ontwerpplan ter inzage.

Inzien

Van 21 juli 2021 tot en met 31 augustus 2022 liggen het ontwerp wijzigingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het ontwerp wijzigingsplan ook vinden op:

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.BP1252-ON01 

Reageren

Belanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn reageren op het ontwerpplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van 'ontwerpplan Hoorzik 32 (BP1252)' aan: het college van de gemeente Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur schriftelijke zienswijzen, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar T. Sayilgan.

Naar boven