Vastgesteld bestemmingsplan 'Badhoevedorp Groenezoom 1'

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 14 juli 2022 (2022.0001462) het bestemmingsplan ‘Badhoevedorp Groenezoom 1’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft de planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGbadxgroenezoom1-C001 en is conform de artikelen 1.2.1 tot en met 1.2.5 van het Besluit ruimtelijke ordening in elektronische vorm vastgelegd en in die vorm vastgesteld.

Voorafgaand aan de vaststelling van het bestemmingsplan hebben burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer voor de bouwmogelijkheid opgenomen in dit bestemmingsplan op grond van art. 110a van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden vastgesteld.

Het plan

Het plangebied omvat de locatie Groenezoom 1 te Badhoevedorp. Met dit bestemmingsplan wordt de realisatie van drie vrijstaande woningen mogelijk gemaakt. De bestaande kantoorbebouwing wordt gesloopt.

Hogere grenswaarden

Voor de ontwikkeling van de drie woningen in het plangebied zijn op grond van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden vastgesteld. Het besluit hogere grenswaarden wordt tegelijkertijd met het bestemmingsplan ter inzage gelegd.

Inzien

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan ‘Badhoevedorp Groenezoom 1’ met de bijbehorende stukken kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook liggen deze stukken ter inzage in het gemeentekantoor Beukenhorst in Hoofddorp.

De stukken van het besluit hogere waarden liggen ter inzage in het gemeentekantoor Beukenhorst in

Hoofddorp.

Op afspraak zijn de stukken dagelijks in te zien van 9 – 17 uur. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852.

De terinzagelegging begint op 26 juli 2022 en duurt zes weken.

Beroep

Binnen de zes weken waarin de stukken ter visie liggen kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500EA Den Haag, of digitaal via https://loket.raadvanstate.nl/digitaal-loket/. Digitaal beroep instellen is alleen mogelijk voor burgers.

Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de genoemde termijn van terinzageligging. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld, kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Als het verzoek om voorlopige voorziening tijdens de beroepstermijn is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Voor het in behandeling nemen van het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven