Zandvoort, verleende omgevingsvergunning Lijsterstraat 1, kappen van drie dode lindes, verzonden 18 juli 2022, ODIJ-Z-22-110513

Het college van burgemeester en wethouders heeft de bovenstaande omgevingsvergunning op grond van de Wabo verleend.

De hierboven genoemde verleende vergunning kunt u tijdens openingstijden inzien op de computer in de hal van het raadhuis. Belanghebbenden kunnen binnen een termijn van zes weken na bekendmaking een bezwaarschrift indienen. De datum van bekendmaking is de verzenddatum van de vergunning.

U richt uw bezwaarschrift met vermelding van "bezwaar" in de rechterbovenhoek van uw brief aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2, 2040 AA Zandvoort. Burgers van de gemeente Zandvoort kunnen ook digitaal een bezwaarschrift indienen, via het digitaal loket Zandvoort op de website van de gemeente Zandvoort. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Een bezwaarschrift tegen bovengenoemd besluit kan binnen zes weken na de dag van bekendmaking van de vergunning worden ingediend. Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en tenminste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van de vergunning waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

Het bezwaar schorst in beginsel niet de werking van de vergunning waartegen het is gericht. In geval van spoed kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621 2003 BR Haarlem. Een dergelijk verzoek dient vergezeld te gaan van een afschrift van het bezwaarschrift. U kunt ook met een DigiD een verzoek om voorlopige voorziening digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nI/bestuursrecht. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven