Besluit op aanvraag. Besluitdatum:19 juli 2022

De gemeente heeft op 19 juli 2022 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 2022-009595 voor ontheffing op bestemmingsplan voor verhuur 1 kamer arbeidsmigranten op locatie Hoofdstraat 16A, 5109AC 's Gravenmoer. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:

  • handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening

InzageHet besluit en de bijbehorende stukken zijn opgenomen als bijlagen bij deze publicatie. Alle vergunningen kunt u vanaf heden inzien - na het maken van een afspraak via www.dongen.nl- bij de balie Bouwen en Milieu.

Procedure

Wanneer u vindt dat de activiteiten waarvoor een vergunning is afgegeven, in strijd zijn met uw belangen, dan kunt u hiertegen bezwaar maken op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Het bezwaarschrift dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Dongen via info@dongen.nl onder vermelding van het zaaknummer. Kunt u niet digitaal reageren, dan kunt u uw reactie ook per post toesturen aan de gemeente Dongen, Postbus 10153, 5100 GE Dongen. Uw bezwaarschrift moet zijn ingediend binnen zes weken na 19-7-2022, de dag waarop het besluit aan de aanvrager van de vergunning is verzonden. Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van een besluit niet op. Daarom kunt u, wanneer u direct in uw belang getroffen bent, tevens een afzonderlijk verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland - West Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor een verzoek om voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Naar boven