Kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning en ontwerpbeslissing: Hedel, Kerkstraat 15

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maasdriel maken bekend dat zij een vergunning willen geven voor het realiseren van een urnentuin, urnenmuur en hekwerk op het adres Kerkstraat 15 in Hedel.

 

De vergunning wordt gegeven voor:

- Bouwen

- Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

 

Wilt u de ontwerpbeslissing bekijken?

U kunt de aanvraag om een vergunning en onze ontwerpbeslissing bekijken van 20 juli 2022 tot en met 30 augustus 2022. Wilt u het ontwerpbesluit inzien?

Van 20 juli 2022 tot en met 30 augustus 2022 ligt het ontwerpbesluit en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis te Kerkdriel, Kerkstraat 45.

U kunt het ontwerpbesluit ook vinden op:

- onze website www.maasdriel.nl;

- op de website www.ruimtelijkeplannen.nl via de website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.OV0028-ON01

 

Bent u het niet eens met de ontwerpbeslissing?

Bent u het niet eens met onze ontwerpbeslissing? Dan kunt u ons een brief sturen waarin u schrijft dat u het niet met de ontwerpbeslissing eens bent. Of u kunt ons hierover bellen. Zo’n brief of telefoongesprek heet een zienswijze. In de zienswijze moet u aangeven waarom u het niet met de ontwerpbeslissing eens bent. Ook moet u aangeven met welke onderdelen van de ontwerpbeslissing u het niet eens bent.

U kunt uw zienswijze geven van 20 juli 2022 tot en met 30 augustus 2022.

  • -

    Wilt u uw zienswijze schriftelijk geven? Stuur uw brief dan naar

    Gemeente Maasdriel

    College van Burgemeester en Wethouders

    Postbus 10000

    5330 GA KERKDRIEL

  •  

  • -

    Wilt u uw zienswijze telefonisch geven? Bel dan naar Omgevingsdienst Rivierenland, telefoonnummer 0344 – 579 314. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

     

Wilt u naar de rechter gaan?

Bent u van plan om aan de rechter een oordeel te vragen over de definitieve beslissing? Dat kan alleen als u een zienswijze heeft gegeven en als u belanghebbende bent.

 

Meer informatie

Bel hiervoor naar de behandelend ambtenaar van de Omgevingsdienst Rivierenland (tel. 0344 - 579 314).

Naar boven