Vaststelling wijzigingsplan Rijnsburgseweg 2 te Oostkapelle

 

Burgemeester en wethouders van Veere maken op grond van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 21 juli tot en met 31 augustus 2022 het vastgestelde wijzigingsplan Rijnsburgseweg 2 te Oostkapelle ter inzage ligt. Deze wijziging omvat het wijzigen van de bestemming van het perceel Rijnsburgseweg 2 te Oostkapelle van ‘Agrarisch met waarden – Landschapswaarden’ in de enkelbestemming ‘Wonen’ met functieaanduiding ‘specifieke vorm van wonen – voormalig agrarisch bedrijf’.

 

Het digitale wijzigingsplan is beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is te vinden onder plannummer NL.IMRO.0717.0185WPRijnsweg2Oos-VG01. Het plan is ook te zien op de website www.veere.nl onder: Bouwen & Wonen – buiten de kernen – Oostkapelle, Rijnsburgseweg 2. Ten slotte is er de mogelijkheid om op afspraak het wijzigingsplan in te komen zien op het gemeentehuis.

 

Tijdens de beroepstermijn kan door belanghebbenden tegen het besluit van burgemeester en wethouders schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking op 2 september 2022, tenzij bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt de wijziging in werking nadat op dat verzoek is beslist. Mocht u over deze wijziging nog vragen hebben, of een afspraak willen maken om de stukken in te zien, dan kunt u contact opnemen met Marianne Romijn, tel. (0118) 555218 van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling.

 

Domburg, 20 juli 2022

 

Burgemeester en wethouders van Veere,

de secretaris wnd., de burgemeester,

G.A. Ridderbos drs. R.J. van der Zwaag

Naar boven