Tweeboomlaan 88 (achtererf) ONTWERP - OMGEVINGSVERGUNNING

 

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (zogenaamde uitgebreide afwijkingsprocedure) medewerking te verlenen aan de volgende aanvraag:

 

Tweeboomlaan 88 (achtererf): uitbreiden en transformeren van garage naar woning

 

In verband hiermee liggen bovengenoemde aanvraag, het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken gedurende zes weken, namelijk van 22 juli 2022 tot en met 1 september 2022, ter inzage in het stadhuis, Nieuwe Steen 1 te Hoorn. De stukken zijn ook te raadplegen op de website van de gemeente (www.hoorn.nl) en op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl). Het plan heeft het volgende identificatienummer: NL.IMRO.0405.UAPTweeboomln88-on01

 

Gedurende de periode van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit. Dat kan op de volgende wijze:

- schriftelijk aan burgemeester en wethouders van Hoorn, Postbus 603, 1620 AR Hoorn;

- per e-mail op het volgende adres gemeente@hoorn.nl;

- mondeling; hiervoor maakt u een afspraak met de gemeente Hoorn via algemene telefoonnummer van de gemeente Hoorn: 0229-252200.

 

In verband hiermee ligt bovengenoemde aanvraag, ontwerpbesluiten en bijbehorende stukken, met ingang van de dag na uitgifte van dit gemeenteblad, gedurende zes weken ter inzage en bestaat gedurende deze periode de mogelijkheid om zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbesluit. Meer informatie over het inzien van de stukken en het indienen van zienswijze leest u hieronder op de pagina.

 

TER INZAGE

U kunt stukken en plannen die ter inzage liggen (tenzij anders vermeld) inzien in het stadhuis, Nieuwe Steen 1 in Hoorn. Het stadhuis is geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 8.00 uur tot 17.00 uur. Op donderdag is het stadhuis tot 20.00 uur open.

 

ZIENSWIJZE

Indien u het niet eens bent met de ontwerpbesluiten, kunt u als belanghebbende uw zienswijze kenbaar maken. Indien het een omgevingsvergunning betreft, kan een ieder zijn zienswijze kenbaar maken. U kunt uw zienswijze schriftelijk indienen bij het college van de gemeente Hoorn, Postbus 603, 1620 AR Hoorn. U kunt ook uw zienswijze kenbaar maken door contact op te nemen met de gemeente Hoorn, telefoon 0229 252200 of per email gemeente@hoorn.nl.

Naar boven