Vergunning verleend voor Brasserie t'HeereHuys tijdens de vierdaagseweek van 17 tot en met 22 juli 2022 aan Louis Jansenplein 14 te Cuijk

APV-vergunning

Er is vergunning verleend aan:

  • Brasserie t'HeereHuys - een vergunning/ontheffing tijdens de vierdaagseweek van 17 tot en met 22 juli 2022 aan LouisJansenplein 14 Cuijk. Verzonden 12-07-2022.

Bezwaar

Tegen deze besluiten kan bezwaar worden gemaakt bij de Burgemeester. Meer informatie hierover kunt u vinden op: www.landvancuijk.nl/bezwaar.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit echter niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist kunt u naast het indienen van een bezwaarschrift tevens de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U kunt ook digitaal een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via https://www.rechtspraak.nl/Paginas/Inloggen-Rechtspraak.aspx. Daarvoor moet u wel beschikken over DigiD. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven