Verleende vergunning voor het realiseren van een aanbouw op de begane grond en eerste etage aan de achterzijde van de woning op de locatie Berkenlaan 2, 3461 EP Linschoten

De gemeente heeft op 12 juli 2022 een omgevingsvergunning:

- Bouwen

verleend voor de locatie Berkenlaan 2, 3461 EP Montfoort met OLO nummer 6976043 en zaaknummer 12607.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om ergens toestemming voor te krijgen. Het gaat bijvoorbeeld om een omgevingsvergunning milieu, bouwen of slopen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt binnen zes weken na de verleendatum laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u mailen bellen naar gemeente Montfoort via telefoonnummer 0348-476400 of mailen naar Bouw@montfoort.nl met vermelding van het zaaknummer 12607.

Bezwaar

U zet op papier waarom u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet een bezwaarschrift. U stuurt het bezwaarschrift naar burgemeester en wethouders van de gemeente, per adres: Gemeente Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG Montfoort. U zet in het bezwaarschrift in elk geval de volgende gegevens:

- uw naam, adres en handtekening;

- de datum;

- met welke vergunning u het niet eens bent;

- waarom u het niet eens bent met de vergunning;

- wat de beslissing volgens u moet zijn;

- het zaaknummer 12607.

Voorlopige voorziening

Als een omgevingsvergunning is verleend, mag de bouw of sloop starten of mogen de activiteiten meteen worden uitgevoerd, ook als u bezwaar heeft gemaakt. Wilt u dit voorkomen of kunt u niet wachten? Dan kunt u de rechter vragen om een voorlopige beslissing te nemen. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online. Het schriftelijke verzoek stuurt u, samen met een kopie van uw beroepschrift, naar de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Als u het verzoek online wilt doen gaat u naar https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger#:Beroep-bij-de-rechtbank en kiest u voor “voorlopige voorziening aanvragen tijdens bezwaarprocedure”. Voor meer informatie kunt u bellen met het Rechtspraak Servicecentrum. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 6161. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

Naar boven