Voornemen tot verkoop perceel Spijkerstraat 20

 

 

De gemeente Arnhem is voornemens over te gaan tot de verkoop van het perceel Spijkerstraat 20, belast met erfpacht, aan de huidige erfpachters.

 

De gemeente Arnhem is voornemens te verkopen het perceel kadastraal bekend gemeente Arnhem, sectie Q, nummer 7322, groot ca. 155 m2.

 

De gemeente Arnhem verkoopt het perceel aan de erfpachters die eigenaar zijn van het op het perceel gelegen opstal. Het erfpachtrecht gaat teniet.

 

Als u het niet eens bent met dit voornemen stuurt u uiterlijk 20 kalenderdagen na publicatie een gemotiveerd bericht aan manfred.schmidt@arnhem.nl onder vermelding van “Reactie op voornemen tot aangaan overeenkomst verkoop Spijkerstraat 20”.

 

Voor berichten die na deze termijn en/of ongemotiveerd worden ontvangen vervalt het recht om tegen deze uitgifte in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans zijn de rechten daarop verwerkt. Dit om te voorkomen dat de gemeente Arnhem en de kopers onredelijk worden benadeeld door als pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen (het voornemen tot) aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

 

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

Naar boven