Verleende omgevingsvergunning uitgebreid (bouw en planologische afwijking bestemmingsplan 3e graad) voor de uitbreiding van een kapschuur voor kinderopvang aan de Braakmanssteeg 5A in Bathmen

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 21 juli tot en met 1 september 2022 voor een ieder ter inzage ligt:

 

- De verleende omgevingsvergunning voor de uitbreiding van een kapschuur voor kinderopvang aan de Braakmanssteeg 5A in Bathmen

 

 

Inhoud

Aan de Braakmanssteeg 5A in Bathmen is een melkveehouderij gevestigd met als nevenfunctie Kinderdagverblijf ’t Koetje. Initiatiefnemer wil een bestaande kapschuur uitbreiden om daarin het kinderdagverblijf uit te breiden. Het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied Deventer, 1e herziening’ laat met een afwijkingsbevoegdheid een nevenfunctie toe tot 250 m2. De bestaande kinderopvang heeft samen met de uitbreiding een oppervlakte van circa 350 m2 en past hier dus niet binnen. Daarom is het noodzakelijk om met een omgevingsvergunning met 3e graads afwijking (artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo) van het nu geldende bestemmingsplan af te wijken. Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingediend. De vergunning is verleend.

 

Inzien

De omgevingsvergunning kunt u inzien tijdens de openingstijden bij :

• Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1

Raadpleeg voor uw bezoek de website van de gemeente voor de openingstijden en voorwaarden. Of neem contact op met het algemene telefoonnummer van de gemeente Deventer: 14 0570.

 

 

Het plangebied en de publicatietekst kunt u inzien op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.OV041-VG01

 

De digitale bestanden van het plangebied en deze publicatietekst zijn beschikbaar gesteld op:

https://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/manifest/nl.imro.0150.OV041-VG01/

 

 

Reageren

De verleende omgevingsgunning ligt van 21 juli tot en met 1 september 2022 ter inzage. Tot en met 1 september 2022 kan beroep worden ingediend bij:

• de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB ZWOLLE.

 

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij:

• de Voorzieningenrechter van de Sector Bestuursrecht, Rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB ZWOLLE.

 

 

Naar boven