Voornemen verlenen vergunning voor het uitoefenen van een paracommercieel horecabedrijf aan Oude Provincialeweg 21 5527BM Hapert

De gemeente Bladel is van plan een alcoholvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor het uitoefenen van een paracommercieel horecabedrijf aan Oude Provincialeweg 21 5527BM Hapert. Het kenmerk van de gemeente voor deze zaak is 17281530.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu regaeren als u het hier niet mee eens bent.

Niet eens met dit ontwerp besluit? Zienswijze mogelijk.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van gedurende zes weken ter inzage. Gedurende deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze tegen dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Degenen die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen, moeten hiervoor een afspraak maken. Tegen de uiteindelijke beschikking kan alleen door belanghebbenden of door degene die een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking beroep worden ingesteld. Het besluit ligt gedurende zes weken ter inzage. Inzage van stukken kan alleen op afspraak (via e-mail: vergunningen@kempengemeenten.nl of telefoonnummer 0497-361636). Om stukken in te zien, moet minimaal twee werkdagen van te voren een afspraak worden gemaakt. Dan zorgt de gemeente ervoor dat de stukken beschikbaar zijn.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over vergunningen of meldingen? Of wilt u stukken inzien? Stuur dan een e-mail met daarin duidelijk uw vraag naar vergunningen@kempengemeenten.nl. De gemeente neemt dan contact met u op, maakt zo nodig een afspraak of zorgt dat stukken voor u beschikbaar komen.

Naar boven