Vastgestelde beheersverordening ‘Landelijk gebied - 2020, reparatie 2022’ (gemeente Doetinchem)

 

De gemeenteraad heeft op 7 juli 2022 de beheersverordening ‘Landelijk gebied - 2020, reparatie 2022’ vastgesteld. Deze beheersverordening gaat over het hele landelijk gebied van de gemeente Doetinchem met uitzondering van enkele locaties. Die locaties waren ook niet opgenomen in de beheersverordening ‘Landelijk gebied 2020’. Het gaat nog steeds om een beheerregeling zonder nieuwe planologische ontwikkelingen.

In deze beheersverordening zijn 3 reparaties op de kaart gemaakt. Ook zijn er enkele verbeteringen in de regels gemaakt, die de leesbaarheid en dus de toepasbaarheid vergroten. Met deze beheersverordening blijft het ruimtelijk toetsingskader in het landelijk gebied actueel.

 

De beheersverordening ‘Landelijk gebied - 2020, reparatie 2022’ treedt op 21 juli 2022 in werking. Dan vervalt de nu geldende beheersverordening ‘Landelijk gebied - 2020’. Tegen de verordening is geen bezwaar of beroep mogelijk.

 

Beheersverordening inzien

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

• digitaal met onze eigen gebruiksvriendelijke viewer op www.doetinchem.nl/onherroepelijke-plannen-en-verordeningen en op www.doetinchem.nl/landelijkgebied;

• digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (0314) 377 377.

 

Naar boven