Vastgesteld wijzigingsplan Dorpstraat 32 Baexem - gemeente Leudal

Besluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ter voldoening aan artikel 3.9a, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat zij bij besluit van 12 juli 2022 het wijzigingsplan ‘Dorpstraat 32 Baexem’ hebben vastgesteld. Dit ruimtelijk plan voorziet in een wijziging van de bestemming ‘Maatschappelijk’ in de bestemming ‘Kantoor’ en 'Wonen'.Bij de vaststelling van het plan zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan, zoals dat ter inzage heeft gelegen van donderdag 14 april 2022 tot en met woensdag 25 mei 202.

Terinzagelegging

Het vastgestelde plan met bijlagen ligt met ingang dinsdag 19 juli 2022 tot en met maandag 29 augustus 2022 voor iedereen ter inzage. Digitaal is het plan te raadplegen via het webadres:https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1640.WP22BaDorpstraat32-VG01 De bronbestanden zijn beschikbaar via het webadres:https://leudal.gemeentedocumenten.nl/Publicatie/NL.IMRO.1640.WP22BaDorpstraat32-VG01

Daarnaast ligt gedurende de openingstijden van de receptie een papieren versie van het plan ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1.

Beroep

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit een beroepschrift worden ingediend tegen het vaststellingsbesluit. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en moet ten minste bevatten a) de naam en het adres van de indiener(s), b) de dagtekening, c) een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en d) de gronden van het beroep (motivering).

Via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ is het ook mogelijk digitaal beroep instellen. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde wijzigingsplan niet.

Voorlopige voorziening

Het is mogelijk de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De inwerkingtreding van het vastgestelde wijzigingsplan wordt dan opgeschort, totdat op het verzoek is beslist. Voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening wordt een bedrag aan griffierecht geheven.

 

Naar boven