Toestemming voor het veranderen van een akkerbouw- en pluimveebedrijf en voor het brengen van stoffen in een sloot aan Borgerderstraat 7 te Nooitgedacht

MILIEU

Kennisgeving Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en Waterwet (Wtw), uitgebreide voorbereidingsprocedure

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze maakt, gelet op artikel 3:11, eerste lid en artikel 3:12 van de Algemene Wet bestuursrecht, mede namens het dagelijks bestuur van Waterschap Hunze en Aa’s, bekend dat het heeft besloten om positief te beschikken op de aanvragen om:

  • een omgevingsvergunning voor het veranderen van een akkerbouw- en pluimveebedrijf gelegen Nooitgedacht, Borgerderstraat 7, 9449 TX;

  • een watervergunning voor het brengen van stoffen in een sloot aan de zuidwestzijde van de inrichting op de locatie Nooitgedacht, Borgerderstraat 7, 9449 TX.

Naar aanleiding van het ontwerpbesluiten zijn geen zienswijzen ontvangen. De besluiten zijn niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Inzage

U kunt de besluiten en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien op werkdagen tijdens kantooruren, met ingang van donderdag 14 juli 2022:

  • -

    (op afspraak) bij het gemeentehuis van de gemeente Aa en Hunze, Spiekersteeg 1 te Gieten, tijdens de openingsuren. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 14 0592;

  • -

    bij het Waterschap Hunze en Aa’s, Aquapark 5 te Veendam. Voor het inzien van de stukken kunt u contact opnemen met de heer E. Bos (tel. 0598-693800).

Het besluit van de watervergunning is ook te raadplegen via https://www.hunzeenaas.nl/zelf-regelen/watervergunningen/.

Beroep en voorlopige voorziening

Gedurende de ter inzage termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden. Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Als beroep is ingesteld tegen dit besluit kan, als onverwijlde spoed dat vereist, ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Het verzoek moet worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Dit verzoek heeft een schorsende werking. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

Naar boven