Kennisgeving voornemen tot verkoop agrarisch perceel Valkenburg Limburg U 210 te Valkenburg.

 

Gemeente Valkenburg aan de Geul

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenburg aan de Geul (hierna te noemen: de gemeente) maakt bekend dat de gemeente voornemens is om een overeenkomst te sluiten om een agrarisch perceel, gelegen aan/nabij de Steenstraat te Valkenburg te verkopen en te leveren aan de familie Meussen (hierna te noemen: gebruiker). Voorgenomen verkoop is vindt plaats onder voorbehoud van goedkeuring door het bevoegd gezag.

Het betreft daarbij het volgende onbebouwde perceel, kadastraal bekend als gemeente:

- Valkenburg Limburg U 210, ter grootte van 5.045 m²;

 

De gemeente is voornemens de koopovereenkomst aan te gaan met gebruiker, omdat gebruiker reeds eigenaar is van het aangrenzende perceel, het onderhavige perceel sinds jaar en dag in beheer en onderhoud is bij gebruiker en diens rechtsvoorganger en het perceel enkel te bereiken is via het aangrenzende perceel van gebruiker. De gemeente acht de huidige gebruiker op basis van vorenstaande de meest geschikte kandidaat voor de verwerving van dit perceel.

 

Indien u van mening bent dat u ook in aanmerking moet komen voor de aankoop van de betreffende onroerende zaak, omdat u interesse heeft in de aankoop van de onroerende zaak en reden heeft waardoor de gemeente niet een-op-een kan of mag verkopen aan gebruiker, dan kunt u dit schriftelijk en gemotiveerd uiterlijk 10 augustus 2022 om 12.00 uur aan de gemeente kenbaar maken. In dat geval onderzoekt de gemeente of de verkoop alsnog op basis van een openbare verkoopprocedure dient plaats te vinden.

 

Het kenbaar maken van interesse doet u door een e-mail te sturen naar info@valkenburg.nl onder vermelding van "Interesse inzake overdracht grond Valkenburg Limburg U 210 te Valkenburg (099486433)”.

 

Naar boven