Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) - Uitgebreide voorbereidingsprocedure, bouwen, zalencentrum, Kerkpad 2 in Bunnik

 

Bunnik

Burgemeester en wethouders van gemeente Bunnik maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Activiteit : het bouwen van een zalencentrum

Type : uitgebreide omgevingsvergunning OU 933857

Stukken liggen ter inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 januari 2022 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Odijk. Om u goed van dienst te kunnen zijn, is het nodig om een afspraak te maken met de behandelend medewerker.

Zienswijzen inbrengen

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen / adviezen worden ingebracht. Deze moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 3980 CA Bunnik. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht.

Beroep instellen

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neemt u dan op werkdagen contact op met de medewerkers van de afdeling Dienstverlening, 030 - 659 48 48. Over het indienen van bezwaarschriften vindt u meer informatie elders op deze pagina.

 

Naar boven