Herstelde omgevingsvergunningen na beslissing op bezwaar - Dr. Colijnstraat Veenendaal

Het college heeft op 5 juli 2022 naar aanleiding van meerdere bezwaren besloten om de volgende omgevingsvergunningen in stand te houden, maar te herstellen voor wat betreft grondslag, motivering, voorwaarden en enkele bijlagen:

 

  • 1.

    OV 2020698/ OLO 5687895, bouw woongebouw met 35 appartementen, Dr. Colijnstraat 68, 3904 ET te Veenendaal, deelactiviteiten: bouwen en afwijken bestemmingsplan;

  • 2.

    OV 2022048/ OLO 6687323, opslag objecten op openbaar gebied t.h.v. Dr. Colijnstraat 109 t/m 119 t.b.v. bouwwerkzaamheden op de Dr. Colijnstraat 68, 3904 ER/ET te Veenendaal, deelactiviteit: opslag roerende zaken.

De herstelde omgevingsvergunningen zijn in te zien bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis van Veenendaal. Het Omgevingsloket is alleen op afspraak bereikbaar. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u per e-mail contact opnemen met deze afdeling via omgevingsloket@veenendaal.nl

Beroep

Een (derde)belanghebbende die het niet eens is met een besluit, kan binnen zes weken na verzenddatum van het besluit (7 juli 2022) een gemotiveerd beroepschrift (per besluit) sturen aan de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT.

In het beroepschrift vermeldt u het volgende:

  • 1.

    uw naam, adres, datum en ondertekening;

  • 2.

    een omschrijving van het besluit waar het beroepschrift tegen gericht is (u kunt bijvoorbeeld de datum en het kenmerk van deze brief vermelden of een kopie meesturen);

  • 3.

    de reden waarom u beroep instelt.

Digitaal indienen

U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via www.loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

Voorlopige voorziening

Een beroepschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u dat wilt en u een spoedeisend belang heeft, kunt u bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het adres daarvoor is Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT. U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen en wel via loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor moet u ook beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

Kosten en meer informatie

Zowel voor het instellen van beroep als een voorlopige voorziening bent u per besluit griffierecht verschuldigd. Via de website www.rijksoverheid.nl is de brochure “Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid” te downloaden. U kunt deze ook telefonisch aanvragen via (0318) 538 538.

Alle openbare bekendmakingen en meer informatie over bovenstaande aanvragen vindt u op www.veenendaal.nl/bekendmakingen. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de e-mailservice, waarmee u automatisch op de hoogte wordt gebracht van aanvragen en besluiten in uw buurt.

Naar boven