Gewijzigd besluit omgevingsvergunning voor het bouwen van een appartementencomplex genaamd ‘Project Q’ aan de Van Ketwich Verschuurlaan op de hoek met de Queridolaan te Groningen

Gewijzigd besluit omgevingsvergunning:

Het bouwen van een appartementencomplex genaamd ‘Project Q’ voor minder mobiele senioren, voorzien van een parkeerkelder, een (wijk)restaurant en (zorg)voorzieningen aan de Van Ketwich Verschuurlaan op de hoek met de Queridolaan (kadastrale sectie M, perceelnr. 6998) te Groningen (verzenddatum 7-7-2022, dossier 201975521).

In dit besluit is de op 1 oktober 2021 verleende omgevingsvergunning op twee onderdelen gewijzigd:

  • -

    Er is een voorschrift opgenomen dat de vergunninghouder zich moet houden aan het door hem ingediende parkeerplan, waaronder ook dat de daarin beschreven bepalingen worden opgenomen in alle huurovereenkomsten met degenen die de appartementen huren zonder parkeerplaats;

  • -

    De motivering van het besluit op het gebied van parkeren is aangevuld, met het oog op de aanstaande invoering van betaald parkeren in De Wijert Noord.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling VTH, Loket Bouwen en Wonen. Harm Buiterplein 1, geopend op werkdagen van 09.00uur tot 13.00u uitsluitend op afspraak.

Een afspraak kunt u maken via Externe link:https://afspraken.groningen.nl/date-and-time of telefoonnummer 14 050.

Houdt u onze berichtgeving en de website in de gaten voor eventuele veranderingen: Externe link:https://gemeente.groningen.nl/bezoekadressen-en-openingstijden

Rechtsbescherming

Indien u het niet eens bent met dit wijzigingsbesluit kunt u daartegen beroep instellen op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Dat moet dan binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit. Beroep instellen kan bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Een beroepschrift leidt niet automatisch tot uitstel van de gevolgen van een besluit. U kunt daarom naast beroep instellen ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland.

Er zijn kosten verbonden aan zowel het indienen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening. Het beroep kan uitsluitend gericht zijn tegen de gewijzigde onderdelen van dit besluit.

Naar boven