Huurvaarderstraat 126, 6043ST Roermond - Verleende omgevingsvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van Roermond maakt bekend dat het op 28 juni 2022 een omgevingsvergunning heeft verleend voor:

 

Omschrijving (incl. locatie):

realiseren tattooshop in garage

Huurvaarderstraat 126, 6043 ST Roermond

 

Activiteit(en):

  • gebruiken van gronden anders dan waarvoor deze zijn bestemd

 

Registratienummer:

67057-2022

 

Datum besluit:

28 juni 2022

 

Bent u het niet eens met het besluit?

Tegen dit besluit kunnen u en andere belanghebbende binnen zes weken na de datum van bekendmaking van dit besluit een gemotiveerd en ondertekend bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Roermond, Postbus 900, 6040 AX ROERMOND. De termijn van zes weken vangt aan met ingang van de dag na de datum van bekendmaking van dit besluit. Tot 10 augustus 2022 is het mogelijk bezwaar te maken.

Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste:

a. de naam en het adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

d. de gronden van het bezwaar.

Een bezwaarschrift ingediend per e-mail wordt niet in behandeling genomen.

 

Heeft u een spoedeisend belang?

Wanneer bezwaar is ingesteld, treedt het besluit toch in werking. Als onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dit vereist kan aan de voorzieningenrechter worden gevraagd om het besluit niet in werking te laten treden. Dat heet een voorlopige voorziening. Een verzoek om voorlopige voorziening dient u in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg, afdeling Publiekrecht, locatie Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het verzoekschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening van het bezwaar;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar of beroep is gericht (en eventueel de vermelding van de datum en het nummer van het besluit);

  • de gronden van het bezwaar.

Bij het verzoekschrift dient een afschrift van het bezwaarschrift te worden overgelegd.

Voor het verzoek om voorlopige voorziening wordt een bedrag aan griffierechten geheven.

Burgers kunnen ook digitaal het verzoekschrift indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor precieze voorwaarden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14 0475. Verleende vergunningen kunnen op afspraak worden ingezien bij het omgevingsloket in het Stadskantoor, Kazerneplein 7, 6041 TG te Roermond.

 

Naar boven