Vergunning geweigerd voor het Eilân festival van 15 tot en met 18 september 2022 aan Duinmeer van Hee, Bungalowpark de Riesen, Camping Cupido en Camping De Kooi te Hee

Geweigerde evenementenvergunning

  • -

    Verzonden op 4 juli 2022, Duinmeer van Hee, Bungalowpark de Riesen, Camping Cupido en Camping De Kooi te Hee, aanvraag voor een evenementenvergunning voor het Eilân festival van 15 tot en met 18 september 2022, kenmerk 176876.

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na 4 juli 2022 tegen de geweigerde evenementenvergunning in beroep bij de rechtbank Noord-Nederland.

Beroepschriften moeten bevatten: naam en adres, het kenmerk van het betreffende besluit, motivering, datum en ondertekening. Beroepschriften inzake de beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht kunt u sturen naar: Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD GRONINGEN.

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degene die beroep heeft ingesteld kan verzoeken om een voorlopige voorziening. Als het besluit voor u onherstelbare gevolgen heeft, kunt u, totdat op het beroep is beslist, een verzoek tot voorlopige voorziening doen bij de rechtbank. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn, dan treedt het omgevingsvergunning niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht).

 

Naar boven