Gemeente Heerlen – Hogere waarde Kerkraderweg 76 te Heerlen

 

 

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken bekend dat zij hebben ingestemd met een op 8 juni 2022 ingekomen verzoek om vaststelling van hogere grenswaarden vanwege het wegverkeerslawaai als bedoeld in in artikel 83 van de Wet geluidhinder (wegverkeer) juncto artikel 2.12 lid 1a onder 2 van de Wabo ten behoeve van een functiewijziging van een voormalig kantoorpand in een plan voor woningen aan de Kerkraderweg 76 alhier, kadastraal bekend Gemeente Heerlen HLN01 G4816. Enkele woningen in het betreffende pand ontvangen vanwege het wegverkeer van de Kerkraderweg een te hoge geluidbelasting.

De beschikking houdt in dat voor enkele gevels van de betreffende woningen, waar vanwege het wegverkeer een overschrijding plaatsvindt van de wettelijk toegestane geluidbelasting op de gevel (de voorkeursgrenswaarde), een zogenaamde hogere waarde is vastgesteld.

De beschikking en de bijbehorende stukken (o.a. de aanvraag en het akoestisch rapport) liggen met ingang van 8 juli 2021 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage bij de infobalie in de Publiekshal van het Stadhuis aan de Geleenstraat 27, op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op woensdag en donderdag van 8.30 uur tot 20.00 uur.

Bent u het niet eens met deze beslissing?

Dan kunt u bezwaar maken. Doe dit binnen 6 weken, anders kunnen wij het bezwaar niet afhandelen. Ook als u nog in overleg bent met de behandelend ambtenaar. Bezwaar maken kunt u op twee manieren doen: digitaal of schriftelijk.

Digitaal indienen

Gebruik hiervoor het digitale formulier; www.heerlen.nl/bezwaarschift-indienen. Hiervoor heeft u DigiD nodig. Doorloop de eenvoudige stappen en stem in met verder contact via de e-mail. U krijgt dan geen papieren post meer.

Belangrijk: u kunt dus geen bezwaar indienen met een e-mail.

Schriftelijk indienen

U kunt uw bezwaarschrift ook per post (of fax) sturen naar:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heerlen, Postbus 1, 6400 AA, Heerlen, fax: (045) 560 39 53.

Zet in uw bezwaarschrift ten minste:

- tegen welk besluit u bezwaar maakt;

- de datum en het kenmerk van het besluit waartegen u bezwaar maakt (stuur een kopie mee van het besluit);

- uw naam, adres en woonplaats;

- waarom u bezwaar maakt;

- uw handtekening;

als u voor iemand anders bezwaar maakt, stuur dan een machtiging mee.

Naar boven