Ontwerpbestemmingsplan "Goorweg 3 (Riel)"

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle maakt bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 7 juli 2022 het ontwerp-bestemmingsplan “Goorweg 3” (NL.IMRO.0785.BP2022001Goorweg3-ow01) gedurende zes weken (tot en met 17 augustus 2022) voor een ieder ter inzage ligt.

Doel, ligging en begrenzing

Het voorliggende bestemmingsplan voorziet in de realisatie van 1 (extra) woning en 3 recreatiewoningen op het perceel Goorweg 3 te Riel. Het plangebied wordt globaal begrensd door

een aantal kadastrale percelen. Ten noorden grenst het plangebied aan de Goorweg. De oostzijde van het plangebied grenst aan het perceel behorende bij de woning aan de Goorweg 2. Het plangebied grenst aan de zuid- en westzijde aan agrarische gronden. Voor de exacte omvang en ligging van het plangebied wordt verwezen naar de verbeelding (plankaart). 

 

Ter inzage en reageren

Het ontwerpbestemmingsplan ligt tijdens bovengenoemde termijn ter inzage, op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur in de hal van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle en kan dan, of na afspraak, worden ingezien. Het plan is tevens digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening voor bestemmingsplannen: www.ruimtelijkeplannen.nl 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Goirle, naar keuze, op de volgende wijze:

* schriftelijk (adres: gemeenteraad van Goirle, Postbus 17, 5050 AA te Goirle), of

* mondeling, na afspraak met de behandelend ambtenaar Theo Li (telefoon 013-531 06 57).

 

Goirle, 6 juli 2022

het college van burgemeester en wethouders,

Ruud Lathouwers, gemeentesecretaris

Mark van Stappershoef, burgemeester

Naar boven