Kennisgeving ontvangst aanvraag bouwen bouwwerk, Bankastraat 6, 7101BP Winterswijk

Aanvraag vergunning voor Plaatsen zonnepanelen aan Bankastraat 6, 7101BP Winterswijk

De gemeente Winterswijk heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het Plaatsen van zonnepanelen aan Bankastraat 6, 7101BP Winterswijk.

Waarom publiceert de gemeente Winterswijk dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Winterswijk aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Winterswijk u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente Winterswijk een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente Winterswijk heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 2 juli 2022. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Winterswijk een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de gemeente Winterswijk. Dit kan via gemeente@winterswijk.nl of het telefoonnummer 0543-543543.

Naar boven