Bestemmingsplan Vossepolder, deelgebied 6 vastgesteld

 

De gemeenteraad van Hillegom heeft op 30 juni 2022 het Bestemmingsplan Vossepolder, deelgebied 6

met identificatienummer NL.IMRO.0534.Vossepolder-VA01 vastgesteld.

Ter inzage

Voor de ontwikkeling van Vossepolder deelgebied 6, heeft de gemeenteraad op 11 november 2021 een coördinatiebesluit genomen. Daarom liggen de volgende besluiten van woensdag 6 juli t/m dinsdag 16 augustus 2022 ter inzage:

  • 1.

    Het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan Vossepolder, deelgebied 6

  • 2.

    De omgevingsvergunningen voor in totaal 47 woningen

  • 3.

    Het besluit hogere waarden Wegverkeerslawaai.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan Vossepolder, deelgebied 6, met de identificatie IMROcodering: NL.IMRO.0534.Vossepolder-VA01, voorziet in 47 woningen waaronder appartementen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen, en bijbehorende voorzieningen als groen, water en verkeer/verblijfsgebied.

Omgevingsvergunning

De omgevingsvergunningen bestaan uit de activiteit ‘het bouwen van in totaal 47 woningen’.

Besluit hogere waarden

Zie aparte publicatie bij de Gemeenteberichten.

Stukken inzien

Omdat gebruik wordt gemaakt van de coördinatieregeling volgens artikel 3.30 van de Wro liggen de besluiten tegelijkertijd voor iedereen ter inzage van woensdag 6 juli t/m dinsdag 16 augustus 2022 in het gemeentehuis te Hillegom. Wilt u langskomen om de besluiten in te zien, dan kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer Lars Westman (bestemmingsplan) of de heer Arie-Jan Schaap (omgevingsvergunningen) via telefoonnummer 14 0252.

De besluiten zijn vanaf woensdag 6 juli 2022 voor zes weken te vinden op de website van de gemeente Hillegom en op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatiecode NL.IMRO.0534.Vossepolder-VA01.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de periode van woensdag 6 juli t/m dinsdag 16 augustus 2022 beroep instellen bij:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Dit geldt voor:

  • 1.

    Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht;

  • 2.

    Belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Belanghebbenden kunnen bij de Voorzitter van die Afdeling tevens een verzoek om voorlopige voorziening doen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Het besluit treedt op woensdag 17 augustus 2022 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepsschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

De heer Lars Westman, tel. 14 0252 (bestemmingsplan Vossepolder, deelgebied 6)

De heer Arie-Jan Schaap, tel. 14 0252 (omgevingsvergunning bouwen)

Naar boven