Kennisgeving besluit op aanvraag beschikking, De Gouw 28, 1611BS Bovenkarspel

Burgemeester en wethouders van gemeente Stede Broec maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het gebruik van de agrarische bedrijfswoning als plattelandswoning op De Gouw 28 in Bovenkarspel.

Het besluit is ten opzichte van het eerder ter inzage gelegen ontwerp niet gewijzigd.

 

Inzage

De aanvraag en de beschikking met bijbehorende stukken liggen met ingang van dinsdag 05 juli 2022 tot en met 15 augustus 2022 voor zes weken ter inzage. U kunt de documenten op twee manieren bekijken:

1. U bekijkt de documenten digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer NL.IMRO.0532.OVDeGouw28-VG01

2. U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het gemeentehuis de Middend 2 in Bovenkarspel. U kunt hiervoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0228-510111 of via www.stedebroec.nl

 

Procedure

Indien u daartoe gerechtigd bent kunt u een beroep aantekenen tegen het besluit. U dient daartoe een beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR, Haarlem. De termijn voor het indienen van een beroepschrift start op 28 juni 2022 en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via email vergunningen@sed-wf.nl of telefoonnummer 140228.

Voorlopige voorziening

Indien er sprake is van spoed dan kunt u tevens, onder voorwaarde van het indienen van een bezwaar- of beroepschrift, een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter, sectie Bestuur van de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Inhoud beroepschrift

Tijdens deze periode kan tegen het besluit een beroepschrift worden ingediend door belanghebbenden bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Noord-Holland (Postbus 1621, 2003 BR Haarlem). De termijn voor het indienen van een beroepschrift start op woensdag 06 juli 2022 en duurt tot en met 16 augustus 2022.

Een bezwaar- of beroepschrift moet worden ondertekend en minstens de volgende gegevens bevatten: de naam en het adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt/beroep wordt ingesteld en de reden(en) waarom bezwaar wordt gemaakt.

Naar boven