Ontwerpwijzigingsplan Hoog Heukelom ong.

 

Zaaknummer 137063

 

Plangebied en doel

Het wijzigingsplan Hoog Heukelom ong. voorziet in het juridisch-planologisch mogelijk maken van één vrijstaande woning op het achterste gedeelte van het perceel aan Hoog Heukelom 20 te Heukelom.

 

Ter inzage ontwerpwijzigingsplan

Op27 juni 2022 heeft het college besloten om het ontwerpwijzigingsplan Hoog Heukelom ong. [NL.IMRO.0824.WPHoogHeukelomong-ON01] ter inzage te leggen. Het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van 8 juli tot en met 18 augustus gedurende 6 weken ter inzage. Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken kunt u inzien:

 

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • op oisterwijk.nl/bestemmingsplannen. U ziet hier de directe link naar het ontwerpwijzigingsplan op ruimtelijkeplannen.nl

  •  

  • Wij vragen u om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheid om de stukken digitaal te bekijken. Lukt dat niet? Maak dan een afspraak om de stukken op het gemeentekantoor in te zien. Dit kan via telefoonnummer (013) 529 13 11. Als u een toelichting wilt van een medewerker, geef dat dan aan als u de afspraak maakt.

 

Indienen zienswijze

U kunt tijdens de inzagetermijn van 6 weken uw zienswijze (mening of opmerkingen) indienen. Dit kan schriftelijk t.a.v. de gemeente Oisterwijk, Postbus 10101, 5060 GA in Oisterwijk of via e-mail naar gemeente@oisterwijk.nl.

Een mondelinge zienswijze kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. Vermeld bij het indienen van de zienswijze altijd het zaaknummer.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar, te bereiken via telefoonnummer (013) 529 13 11.

 

Naar boven