Ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied 2010, Graafsedijk 14 Beers’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.9 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied 2010, Graafsedijk 14 Beers’ ter inzage wordt gelegd.

Inhoud wijzigingsplan

Het plangebied ligt ter plaatse van Graafsedijk 14 te Beers (5437 NG). Het plan heeft betrekking op de uitbreiding van het akkerbouwonderdeel van het bedrijf gelegen op dit perceel, het wijzigen (cq. verkleinen) van het agrarisch bouwvlak, respectievelijk het verwijderen van de aanduiding intensieve veehouderij op het perceel aan de Graafsedijk 14 te Beers.

Geen exploitatieplan

Aanvullend wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij de vaststelling van het wijzigingsplan geen exploitatieplan vast te stellen, omdat het kostenverhaal anderszins is verzekerd via anterieure overeenkomst. Er wordt derhalve geen ontwerp-exploitatieplan ter inzage gelegd.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van dinsdag 5 juli tot en met maandag 15 augustus. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1982.WPGraafsedijk14-ON01. U kunt ook zoeken onder plannaam ‘Buitengebied 2010, Graafsedijk 14 Beers’.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder online via een DigiD-formulier, schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Erna Daanen, team Ruimtelijke Ontwikkeling (0485 - 85 45 04)

 

Cuijk, 04-07-2022

Burgemeester en wethouders van gemeente Land van Cuijk

Naar boven