Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Graauwedijk 61 Overschild

 

Burgemeester en wethouders van Midden-Groningen hebben de volgende omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) verleend.

 

Voor : Het bouwkundig versterken, restaureren en uitbreiden van een kerkgebouw

(rijksmonument).

Locatie : Graauwedijk 61, 9625 PB Overschild.

Activiteiten :

- Het bouwen van een bouwwerk (art. 2.1, lid 1, onder a Wabo);

- Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (art. 2.1,

lid 1, onder c Wabo);

- Het slopen, verstoren, verplaatsen of in enig opzicht wijzigen van een rijksmonument

(art. 2.1, lid 1, onder f Wabo).

 

Naar aanleiding van het ontwerpbesluit zijn zienswijzen ontvangen. Deze hebben geleid tot wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit.

 

Het besluit inzien

Het besluit met bijbehorende stukken kunt u inzien van donderdag 7 juli tot en met donderdag 18 augustus 2022. Inzien kan op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.1952.ovovsgraauwedijk61, en op www.midden-groningen.nl/uitgebreide-omgevingsvergunningen. Ook kunt u een papieren versie inzien bij het Contactplein, locatie Huis van Cultuur en Bestuur (Gorecht-Oost 157 te Hoogezand). Dit kan tijdens de openingstijden.

 

Reageren op het besluit (instellen beroep)

Van vrijdag 8 juli tot en met donderdag 18 augustus 2022 kan beroep worden ingesteld.

 

Een schriftelijk en gemotiveerd beroepschrift kunt u sturen aan de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

 

In beroep gaan heeft geen schorsende werking, waardoor het besluit de dag na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. Daarom kunt u met een afzonderlijke brief aan de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, verzoeken om een voorlopige voorziening. Zo’n verzoek heeft wel een schorsende werking.

 

U kunt uw beroepschrift en uw verzoek om een voorlopige voorziening ook digitaal indienen. Dat kan via https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) noodzakelijk.

 

Informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een medewerker van het team Ruimtelijke Ontwikkeling via 0598 - 37 37 37.

Naar boven