Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit Wet geluidhinder ‘Kempenbaan-De Plank’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van vrijdag 8 juli 2022 tot en met donderdag 18 augustus 2022 ter inzage ligt:

  • 1.

    Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kempenbaan-De Plank

  • 2.

    Het ontwerpbesluit Wet geluidhinder ‘Kempenbaan-De Plank

Ontwerpbestemmingsplan ‘Kempenbaan-De Plank’ 

Dit bestemmingsplan voorziet in de realisering van 86 appartementen (verdeeld over 3 gebouwen) op de hoek Kempenbaan-De Plank.

Hoe maakt u uw zienswijze kenbaar?

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (voorkeur) of mondeling op het ontwerpbestemmingsplan reageren door een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Veldhoven. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zet hierbij de datum, uw naam, adres en handtekening in de brief. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen. In de zienswijze moet u duidelijk aangeven over welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan het gaat. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de gemeente via telefoonnummer 14 040.

Ontwerpbesluit Wet geluidhinder ‘Kempenbaan-De Plank’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn in combinatie met het bestemmingsplan ‘Kempenbaan-De Plank’ een hogere geluidsbelasting (als bedoeld in de Wet geluidhinder) toe te staan voor de appartementen op de hoek Kempenbaan-De Plank.

Hoe maakt u uw zienswijze kenbaar?

Tijdens de inzagetermijn kan een belanghebbende schriftelijk (voorkeur) of mondeling op de ontwerpbeschikking reageren door een zienwijze in te dienen bij de burgemeester en wethouders van Veldhoven. U bent belanghebbende wanneer uw belang rechtstreeks bij een besluit betrokken is (zie artikel 1:2 van het Algemene wet bestuursrecht). Uw belang moet dan objectief, persoonlijk, eigen, rechtstreeks en actueel zijn. Meer informatie hierover vindt u op www.rechtspraak.nl (zoekterm ‘belanghebbende’). Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post aan het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zet hierbij de datum, uw naam, adres en handtekening in de brief. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de gemeente via telefoonnummer 14 040.

Hoe kunt u stukken inzien?

Alle stukken liggen ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis van Veldhoven (Meiveld 1). Het ontwerpbestemmingsplan is te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, zoek op plannaam ‘Kempenbaan-De Plank’.

U kunt het ontwerpbesluit Wet geluidhinder digitaal raadplegen via www.officielebekendmakingen.nl of opvragen via gemeente@veldhoven.nl.

Heeft u vragen?

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

Naar boven