Gemeente Heerlen - Ontwerpbeschikking inzake vaststelling hogere grenswaarden vanwege wegverkeerslawaai ingevolge de Wet geluidhinder Hof van Heerlen, Burg. Gijzelslaan te Heerlen

 

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken bekend dat zij voornemens zijn om in te stemmen met een verzoek om vaststelling van hogere grenswaarden vanwege het wegverkeerslawaai als bedoeld in de Wet geluidhinder ten behoeve van het plan voor 24 woningen binnen het vast te stellen bestemmingsplan Hof van Heerlen aan de Burg. Gijzelslaan te Heerlen.

Het verzoek strekt ertoe om voor de binnen dit plan gelegen woningen waar vanwege het wegverkeer afkomstig van de Burg.Gijzelslaan en/of de Welterlaan en/of de Benzenraderweg de wettelijk toegestane geluidbelasting (de zogenaamde voorkeursgrenswaarde) op de gevel wordt overschreden, een zogenaamde hogere waarde vast te stellen.

Het ontwerp-besluit en de bijbehorende stukken (o.a. de aanvraag en het akoestisch rapport) liggen met ingang van 11 juli 2022 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage in de ontvangsthal van het Stadskantoor aan de Geleenstraat 25 te Heerlen en wel op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdagavond tot 20.00 uur.

Gedurende deze periode kunnen belanghebbenden onder vermelding van zaaknummer Z - 22319556/IN- 22024580-62 schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan burgemeester en wethouders van de gemeente Heerlen, Postbus 1, 6400 AA Heerlen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 045.

Naar boven