Gemeente Heerlen - toestemming omgevingsvergunning uitgebreide procedure: het realiseren van een recreatieve fietsroute en uitkijkpunt, Sectie B perceelnummer 7661 (zuidplas Sibelco een de rand van Heerlen en de Brunssummerheide) te Heerlen

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning(en) met gebruikmaking van de uitgebreide procedure is (zijn) verleend:

 

Dossiernummer : 17516

Adres : Heerlen, sectie B, perceel 7661 (zuidplas Sibelco aan de rand van Heerlen en de Brunsummerheide)

Activiteit : het realiseren van een recreatieve fietsroute en uitkijkpunt

Datum besluit : 24 juni 2022

IMRO-nummer : NL.IMRO.0917.OV020801W000003-0301 

De omgevingsvergunning is gewijzigd ten opzichte van de ontwerp-omgevingsvergunning.

 

Beroep instellen 

Degenen die tijdig hun zienswijzen hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, dan wel worden getroffen door de gewijzigde vergunning, kunnen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen.

Vermeld in uw beroepschrift altijd de datum, uw naam, adres, handtekening, het kenmerk van dit besluit (of stuur een kopie van het besluit mee) en de redenen waarom u beroep instelt. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als u een beroepschrift hebt ingediend, dan kunt u tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. U kunt ook digitaal een beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde internetpagina voor de precieze voorwaarden.

 

 

Naar boven